Aluksi pahoitteluni, ettei ole päivitystä tullut, ei vain ole ollut mitään asiaa. Toiseksi, hyvää itsenäisyyspäivää kaikille päivän myöhässä! Olisin jo eilen halunnut päivitellä mutta ei huvittanut.

Nyt vanhempani tietävät. Keskiviikkona, kun kävin siellä sairaalahommelissa, sanottiin, että nyt on tullut se kun vanhemmille on pakko kertoa. Menin koululle takaisin ja koulupsykologi soitti äidilleni... Arvatkaapa vaan uskalsinko mennä enään kotiin sen jälkeen, mutta pakko se oli, vaikka viivyttelinkin sitä kavereiden kanssa hengaamisella. Kotona käytiin pitkät keskustelut asiasta. Äiti oli kuulemma joskus aavistanut jotakin, mutta ei ollut koskaan haistanut oksennuksen hajua. Huuhuuhuhuhh... Helpottava olo tuli, kun sai vanhempien tuen. Mutta nyt alkoi se painajainen: ensimmäisenä aamulla kun herään: "Ottaisitko riisipuuroa? Vai teenkö sulle pari voileipää? Meillä on myös muroja! Vai laittaisinko sulle kaakaota ja kuorisin mandariinin?" . Ajatuksissani mietin että ei saatana, ei mulle koskaan ennen olla aamupalaa tarjottu ja johtuisiko varmaan siitä, etten koskaan syö aamupalaa?! En missään tilanteessa - en pysty syömään heti herättyäni mitään ja sillä selvä. Vahtiminen on myöskin oikein miellyttävää. :) Minusta on erityisen hauskaa kun joka kerta, kun astun vessasta ulos, olin sitten suihkussa tai paskalla, tullaan kysymään että etkai oksentanut. Ahjbnrjefvjfhkghthnvjfdn. Vituttaa.

(Siinä se suurimmilta osin- kuulostaa siltä kuin kertominen ei olisi ollut vaikeaa mutta monet itkuthan siinä vuodatettiin kun sanottiin että nyt on pakko kertoa. Ja vielä kun ruvettiin antamaan aikoja ties mille ravitsemustyypeille ja nuorisopsykologeille vai mitä olivatkaan, ja verinäytteeseen joka on pakko ottaa suonesta. Sormenpäästä voidaan ottaa mutta suonesta ei, olen niin neulakammoinen että olen lukittautunut jopa kahdeksi tunniksi vessaan säästyäkseni neulalta- ja en kyllä epäröi uudestaan neulaa pakenemista, saatte ensin lyödä mua paistinpannulla päähän niin että olen tajuton enkä tunne/ näe mitään, jos mielitte verinäytteen ottaa!)